új karnevál tánciskola

free html hit counter

tanc Tanfolyam tipusok tanc
sarok vonal
Kihelyezett órák, Magán csoportok

Szervezz te is csoportot!

Barátaiddal, kollégáiddal, diáktársaiddal külön tanfolyamot is szervezhettek akár saját klubhelységben, munkahelyen, kollégiumban, vagy iskoládban. Ezzel jelentős összeget spórolhattok is, hiszen a terembérlés és a reklám költségen sokat megtakarítunk, amit kedvezmény formájában visszakaptok! Ha nincs külön helységetek az sem gond, sőt, ha nem sikerül egy nagy csoportot összehozni, akkor még mindig ott a csoportos jelentkezés és kedvezmény lehetősége.

Mikor? Hétköznap késő délután és este, valamint hétvégén, az-az iskola és munka után tartjuk óráinkat. Ettől eltérő időpontokra előzetesen kis csoportos órára, vagy magánórára is lehet jelentkezni!

A tanfolyamok egész évben indulnak, de a legtöbb foglalkozást az iskolai félévek elején, (szeptember vége- október eleje, illetve február- március ) kezdjük.

Hányan vagyunk egy tanfolyamon? Figyelem! Létszámstop!
A tanfolyamokon a terem befogadóképessége, a tánc jellege és főképpen minőségbiztosítási okból csakmeghatározott számú diák vehet részt. Nálunk nincs túlzsúfoltság!
Ha túljelentkezés van egy tanfolyamon rövidesen indítunk egy másikat!

Kis csoportos órák: A hatékonyabb tanulás érdekében, akár barátaiddal választhatod ezt a formát is. 2-6 pár részvételével tartjuk őket a létszámtól függően 8500Ft-tól
A kis létszámú csoportokba általában Előjelentkezéssel lehet bekerülni. Ez azt jelenti, hogy honlapunkon "Online időpont egyeztetés" folyik. A csoport csak megfelelő számú jelentkező esetén indul, a jelentkezőket értesítjük.

Magánórák: Pároknak, de akár párnélkülieknek is. Tanáraink vállalják a nehézségekkel küzdő szorgalmas diákok felzárkóztatását! Ez a legintenzívebb és egyben legeredményesebb oktatási forma.

Gyakorló órák: A tánc nem ismeret, vagy elméleti tudás a tánc gyakorlat. Tanáraink segítségével, vagy egyénileg gyakorolhatók a táncok. A gyakorlást szolgálják a különböző rendezvények és bulik is.

TáncSuli Buli:
A most már hagyománnyá vált hogy minden félévben rendezünk egy két un. TáncSuli Bulit, ahol a tanfolyamra járók kipróbálhatják, bemutathatják, tánctudásukat. Ezeken a fergeteges bulikon találkozhatsz csoporttársaiddal, tanároddal és persze ismerkedhetsz. Láthatsz profi és amatőr bemutatókat. Ezek a bulik a tanfolyamra járóknak kedvezményesek, vagy ingyenesek. A jó hangulatú bulira elhívhatod szüleidet, barátaidat is. Számukra a tanfolyamokon kedvezményes belépőt vásárolhatsz.

Szalagavatókra, Gólyabálokra, Esküvőkre, tánc betanítását, valamint rendezvényeken táncoktatást, táncházak tartását is vállaljuk. Kérünk, hogy keress meg minket!

Fellépések Rendezvényszervezés: Zenés táncos rendezvényeken fellépéseket, fellépők közvetítését és ateljes rendezvény szervezését lebonyolítását vállaljuk. Dance And Show Rendezvényszervező KFT.

A tanfolyamokkal, vagy egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre készséggel válaszolunk a következő elérhetőségeken:
Napközben, 10-20 óráig:
Komáromi Ferenc:
Telefon: 7881289
Mobil: 30/996-8902

E-mail:tancsuli.hu@freemail.hu

Jó szórakozást kívánunk! A változás és változtatás jogát fenntartjuk!

sarok sarok

Telefon:  788-12-89 Mobil: 30 99-68-902 Email: koffer@tancsuli.hu vagy tancsuli.hu@freemail.hu

Rock And Roll (boogie woogie) és West Coast Swing tánctanfolyamok, magánórák, intenzív hétvégék.

Regisztráció jelenleg nem működik!Regisztráció nélkül is jelentkezhetsz a TáncSuli honlapján! Kattints a linkre! ! Jelentkezés aTáncSuli.hu honlapon


www.SmartSector.hu